Νέα - Ανακοινώσεις


12/09/2018

Ενημερωτικό για την 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών της ΕΛΜΕ Πειραιά

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, με χαρά ανακοινώνει ότι από 1 Απριλίου 2019 μέχρι και 7 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Μία πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Πειραιά, που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς του Πειραιά να εκθέσουν το πλούσιο έργο τους και που έχει πια καθιερωθεί στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 17/9 στις 20:00 στο 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάζεμα της Οργανωτικής Επιτροπής για τον καθορισμό του θέματος της Έκθεσης και ορισμένων πρώτων οργανωτικών ζητημάτων. Καλούμε όποιον συνάδελφο επιθυμεί, να πάρει μέρος. Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου συναδέλφου να παρευρεθεί μπορεί εναλλακτικά να στείλει email με τις προτάσεις του στο elmepeir@yahoo.gr.

(η πραγματοποίηση της Έκθεσης τον Απρίλη του 2019 και όχι το Νοέμβριο του 2018, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά σε συνεννόηση με τη Δημοτική Πινακοθήκη, οφείλεται τελικά σε αδυναμία παραχώρησης της αίθουσας της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά. Επίσης, έχει ζητηθεί η διάθεση της Πινακοθήκης και για επιπλέον ημέρες-πέραν της 7ης Απριλίου- χωρίς να έχουμε λάβει ακόμα απάντηση).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ


25/09/2017 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε Πειραιά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών, 

+ΘΕΣΕΙΣ 2017, 

Στον ορίζοντα του Χρόνου 

που θα γίνουν στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά 

την Δευτέρα, 9/10/2017, ώρα 8μ.μ. 

Θα ακολουθήσει εικαστικό δρώμενο του 7ου Γυμνασίου Νίκαιας και συναυλία του συνόλου Libro Coro.
Διάρκεια της έκθεσης: 9-15 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: 10 π.μ. - 1μ.μ. και 7 - 9μ.μ.


07/09/2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για τρίτη χρoνιά φέτος το Σωματείο μας προβαίνει στην διοργάνωση της ετήσιας Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών. Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι το εξής: « + Θέσεις 2017. Στον ορίζοντα του χρόνου ». Το Δ.Σ. απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους συναδέλφους για να συμμετάσχουν στην 3η Έκθεση που θα γίνει στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, στον ακόλουθο σύνδεσμο ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (Καταληκτική ημερομηνία).


29/05/2017

Κάλεσμα συμμετοχής στην 3η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών της ΕΛΜΕ Πειραιά

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Για τρίτη χρoνιά φέτος το Σωματείο μας προβαίνει στην διοργάνωση της ετήσιας Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών. Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι το εξής: « + Θέσεις 2017. Στον ορίζοντα του χρόνου ». Το Δ.Σ. απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους συναδέλφους για να συμμετάσχουν στην 3η Έκθεση που θα γίνει στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά, από τις 6 έως τις 30 Ιουνίου 2017.


10/05/2017 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, στην συνεδρίασή του που έγινε στις 24.4.2017, ασχολήθηκε και με το θέμα της φετινής 3ης Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών του Σωματείου μας. Μετά από την πρώτη σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής της Έκθεσης που έγινε πριν τις διακοπές του Πάσχα, στην οποία έγινε μια γενική συζήτηση και διατυπώθηκαν οι πρώτοι προβληματισμοί σχετικά με το θέμα της 3ης Έκθεσης, το Δ.Σ. απεφάσισε ο τίτλος της φετινής Έκθεσης να είναι ο εξής: 

« + Θέσεις 2017   Στον ορίζοντα του Χρόνου »

Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. ενημερώνει σχετικά τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής καθώς και τους μέχρι τώρα εκθέτες, και ορίζει καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής την 20η Ιουνίου 2017. Η νέα αίτηση συμμετοχής θα διαμορφωθεί ηλεκτρονικά, και θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη υποβολής των δηλώσεων και τα λοιπά διαδικαστικά. Τέλος, το Δ.Σ. ενημερώνει ότι η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 9/10/2017 έως και τις 15/10/2017 στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης του Πειραιά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ         ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

© 2017  ΕΛΜΕ Πειραιά
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε